Activitats esportives

28/08/2015

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, es mostra molt optimista amb la celebració de Tarragona 2017


L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i representants de quinze dels ajuntaments subseus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, entre ells l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s'han trobat aquest dijous amb el president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, per desencallar la qüestió del finançament de l'esdeveniment esportiu.

Totes les parts han acordat estudiar el projecte amb detall i, en funció de les necessitats de finançament, estudiar la millor fórmula per aconseguir els diners. Una quantitat que no està concretada i que podria ser inferior als 15 MEUR que es reclamen al govern de l'Estat des de fa mesos.

Malgrat això, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha fet un balanç positiu de la trobada, que ha servit –ha explicat- per “traslladar la conversa que prèviament havien mantingut Miguel Cardenal i Josep Fèlix Ballesteros”. El batlle altafullenc ha destacat que “des del 2011, cap esdeveniment esportiu d’aquestes característiques havia rebut una aportació directa de l’Estat”.

Alonso ha reconegut que “des d’Altafulla mai havien patit per la seva celebració”. Ha explicat que “si fallava el projecte de Tarragona 2017, els Jocs Mediterranis deixaven d’existir”.

Altafulla té aquest 28 i 29 d’agost un nou test en el camí cap a Tarragona 2017. Acull el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic. Més enllà de la capacitat econòmica necessària per tirar endavant esdeveniments com el d’aquest cap de setmana, Fèlix Alonso ha destacat la capacitat humana.

Un total de 750 triatletes prendran part en la competició, que presenta, per primera vegada, el disseny i el format d’un campionat de caràcter mundialAmb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?