Activitats esportives

27/08/2015

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, es mostra convençut que Miguel Cardenal arribarà amb “bones notícies” aquest dijous a Tarragona


L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, s’ha mostrat convençut que “avui pot ser un dia important per la candidatura de Tarragona 2017”. És optimista i pensa que el president del Consell Superior d’Esports (CSD), Miguel Cardenal, arribarà a Tarragona amb “bones notícies”.

L'objectiu de la trobada és analitzar les necessitats de tots els municipis de cara a l'esdeveniment esportiu, a més de fixar les bases per a la signatura d'un conveni que concreti l'aportació del govern espanyol als Jocs Mediterranis.

La visita d’aquest dijous de Miguel Cardenal coincideix amb la reunió del Comitè Executiu i l’Assemblea del Comitè Internacional dels Jocs a Pescara, a Itàlia. Fèlix Alonso creu que els Jocs “passaran sense problemes el test perquè les coses s’estan fent bé”. Tot i això, més que les qüestions tècniques, el que més li preocupa –ha dit- són els aspectes econòmics, que “espera que avui se solucionin”.

La delegació de Tarragona 2017, encapçalada p el Director General dels Jocs, Ramon Cuadrat, i pel tinent d’alcalde i Comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, presentarà tota la documentació amb les garanties financeres dels Jocs i el calendari d’obres.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?