Activitats esportives

26/08/2015

Un mur amb una vorera al darrere de la porteria afectada solucionarà el problema de les pluges a l’Estadi Joan Pijuan


L’Ajuntament d’Altafulla s’ha reunit aquest dilluns amb els responsables de l’empresa que ha realitzat les obres d’instal·lació de la gespa i amb els arquitectes corresponents per trobar una solució als problemes ocasionats per la pluja a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Unes solucions que han resultat ser més complexes del que es preveien. Finalment, les tasques no passaran per l’asfaltat del paviment, sinó que també s’haurà d’aixecar un petit mur que rodegi el camp als punt d’entrada d’aigua i sorra, al popularment conegut com a ‘Gol del bar’. A més, al seu voltant es construirà una vorera amb paviment de ciment per garantir que les precipitacions no tornin a malmetre les instal·lacions.
Segons la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, amb aquestes actuacions, juntament amb l’ampliació d’un altre col·lector d’aigua, “se solucionaran el 99% dels perills que es puguin produir”.

La previsió és que les tasques estiguin enllestides pel proper 6 de setembre, quan hi ha programada l’estrena del camp. A partir d’aquesta data, es treballarà per buscar també una solució a l’espai que quedarà entre el mur exterior i la vorera, encara de sorra. Els tècnics han desestimat l’opció d’asfaltar-lo, donat que agafaria una temperatura excessivament alta amb l’impacte directe del sol. Les alternatives passen, doncs, o bé per buscar un asfalt especial o bé per cimentar-la.
Serà l’empresa constructora, Voracys SL, qui es faci càrrec de les despeses.

El consitori també s’ha reunit aquest dimecres al matí amb representants del CE Altafulla per valorar i posar en comú totes aquestes novetats. Ambdues parts han fet una valoració molt positiva, i Méndez-Vigo ha celebrat trobar-se amb un Centre d’Esports “molt receptiu” i que ha sortit “molt content” de la trobada.
Altres detalls per polir que s’han tractat han estat la col·locació d’un nou joc de porteries als laterals del camp, tal i com s’avia acordat, que arribarà abans del proper dia 6, i la instal·lació del nou marcador electrònic.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?