Activitats esportives

26/08/2015

El president del Consell Superior d'Esports es reunirà dijous amb l'alcalde d'Altafulla i amb la resta de representants de totes les seus de Tarragona 2017


El president del PP de Tarragona, diputat al Congrés i portaveu de la formació a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, s'ha reunit aquest dimarts amb el president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal. Una trobada de la qual n'ha sortit una nova cita, per aquest mateix dijous dia 27 a les 12:30h. És el dia en què Cardenal visitarà la ciutat per parlar amb representants de tots els Ajuntaments que seran seu dels Jocs Mediterranis del 2017, entre ells l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.

L'objectiu de la trobada és analitzar les necessitats de tots els municipis de cara a l'esdeveniment esportiu, a més de fixar les bases per a la signatura d'un conveni que concreti l'aportació del govern espanyol als Jocs Mediterranis.

També aquest dimarts, una delegació de Tarragona 2017 ha viatjat a Pescara, a Itàlia, per assistir aquest dimecres a l’Assemblea del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM). No serà fins demà dijous, però, quan s’inclogui en l’ordre del dia un punt sobre l’estat i situació del projecte esportiu de 2017.

La representació tarragonina està encapçalada pel Director General dels Jocs, Ramon Cuadrat, i pel tinent d’alcalde i Comissionat dels Jocs, Javier Villamayor.

Els grups parlamentaris tenen temps fins aquest dijous a les 14h per presentar esmenes al projecte econòmic.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?