Activitats esportives

25/08/2015

750 inscrits en el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic d’Altafulla


Un total de 750 participants prendran part aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic que se celebrarà a Altafulla. Un nombre d’inscrits que incrementa en un 15% la xifra de participació de la passada edició, i que registra la màxima presència femenina en la història de la competició. La categoria Elit Masculina ha assolit el límit de 100 inscrits, i l’Elit Femenina compta per primera vegada amb 77 participants.

Després d’haver acollit l’any passat la modalitat d’ Sprint, el municipi s’atreveix enguany amb la categoria olímpica i es torna a convertir durant dos dies en la capital del triatló. Un esdeveniment que, més enllà dels participants de la prova, portarà al municipi entre 2.000 i 2.500 persones. Alguns dels triatletes ja s’han deixat veure pels carrers de la vila, i s’espera que la resta arribin abans de dijous.

Des de l’Ajuntament fa molts mesos que hi treballen perquè estigui tot a punt per als propers 29 i 30 d’agost. El consistori compta també amb la col·laboració de 200 voluntaris, que es distribuiran entre totes les zones del circuit, salvament i serveis com ara l’avituallament.

Aquest dimecres arribaran al municipi representants de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) per tal de definir amb l’organització de la prova tots els detalls d’última hora. El director de carrera, Guillermo Alonso, ha explicat que aquesta és una setmana de constants reunions, i que les tasques passen ara principalment per acabar de tancar els matisos finals.

Serà la prova de major envergadura que mai hagi acollit la localitat, i serà una prova de foc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?