Activitats esportives

21/08/2015

L’Ajuntament es reunirà dilluns amb l’empresa encarregada de la instal·lació de la gespa per buscar solucions al problema de les pluges


La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, i el regidor d’Esports, Jaume Sánchez, es tornaran a reunir el proper dilluns 24 d’agost amb els responsables de l’empresa constructora encarregada de la instal·lació de la gespa artificial a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, Voracys SL.

Els edils altafullencs s’han citat aquest dijous al matí amb els tècnics de la companyia per valorar in situ els problemes ocasionats al terreny de joc a causa de les fortes pluges dels darrers dies. Les precipitacions han malmès la zona de darrera d’una de les porteries, per on hauran de passar les ambulàncies quan es requereixi dels seus serveis. Uns desperfectes que han provocat l’entrada de sorra al terreny de joc.

La visita d’aquest dijous ha servit per fer una primera valoració de la situació, i per netejar aquesta sorra, de manera que els entrenaments dels diferents equips del CE Altafulla que restaven pendents aquesta setmana es poguessin desenvolupar amb normalitat.

En la trobada del proper dilluns, l’Ajuntament es reunirà en aquest cas amb els arquitectes de l’empresa que han gestionat els treballs durant els darrers mesos. Des del consistori han explicat que es tracta “d’una reunió de tècnics”, i és per això que no s’ha confirmat encara si hi haurà algun representant del CE Altafulla.

Per la regidora Marisa Méndez-Vigo, el fet que hagi entrat la sorra “és un problema que no dubta en reconèixer i que s’ha de solucionar el més aviat possible”. Ha explicat que el paviment no estava encara ben assentat, i reconeix que “potser s’han precipitat a l’hora de donar el permís per jugar”. També ha subratllat altres deficiències que s’han detectat aquests primers dies en funcionament com ara l’entrada d’aigua a la zona del motor, o que s’ha tallat un cable elèctric dirigit a un focus.

Les despeses que puguin ocasionar les noves tasques aniran a càrrec de l’empresa responsable dels treballs. Les actuacions que es duran a terme es concretament en la reunió del proper dilluns. Les alternatives més probables passarien per asfaltar o cimentar la zona on s’han produït els desperfectes.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?