Activitats esportives

19/08/2015

L’empresa encarregada de la instal·lació de la gespa al Joan Pijuan valorarà dijous els problemes ocasionats al camp a causa de la pluja


Tècnics i responsables de l’empresa constructora encarregada de la instal·lació de la gespa artificial a l’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla, Voracys SL, faran una visita a les instal·lacions aquest dijous al matí per posar una solució als problemes que s’han originat al nou paviment a causa de la pluja dels darrers dies.

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que el mateix dia en què es donaven per finalitzats els treballs, el passat divendres, encara hi havien estat treballant. Un fet que, davant de les fortes precipitacions, no va permetre que s’acabés d’assentar suficientment el terra. El darrer xàfec va fer que la sorra entrés a la gespa en una de les parts del terreny de joc.

Un possible problema del qual, segons el president del CE Altafulla, Francesc Julià, ja havien alertat prèviament al consistori. Malgrat aquest incident d’última hora, però, Julià ha fet una valoració positiva de les noves instal·lacions.

Responsables de l’Ajuntament i del club es van reunir ahir a la tarda per tractar la problemàtica i trobar-hi una solució. En aquest sentit, l’edil Marisa Méndez-Vigo ha reconegut que “són conscients que és un problema i que hi posaran fi el més aviat possible”. Ha afegit que darrera de la nova cara del Joan Pijuan hi ha una inversió “molt forta”, i volen que estigui en “les millors condicions possibles”.

Serà l’empresa constructora qui decideixi quina és la millor solució per pal·liar el problema ara i en futures ocasions. La regidora també ha avançat que es tornarà a netejar el terreny de joc.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?