Activitats esportives

17/08/2015

Una seixantena de participants al II Mini-Tri-Atletes d’Altafulla d’aquest diumenge


Una seixantena d’infants han participat aquest diumenge al matí en la segona edició del Mini-Tri-Atletes d’Altafulla. Una prova no competitiva que se celebra amb la voluntat d’apropar els més petits al món del triatló i de l’esport en general.

L’escenari ha estat per segon any consecutiu la Piscina Municipal. Malgrat l’alta participació, els registres d’enguany han presentat un lleuger descens respecte la primera edició del 2014, quan s’hi van inscriure una vuitantena de persones. Una altra dada a destacar d’aquesta segona convocatòria ha estat l’elevada participació femenina, ja que el 40% del total eren nenes.

L’organització ha anat a càrrec dels Atletes d’Altafulla i de l’Ajuntament d’Altafulla.

La gran prova de triatló, en aquest cas competitiva, que serà l’autèntica protagonista aquest mes d’agost, però, és el Campionat d’Espanya en categoria olímpica, que tindrà lloc al municipi els dies 29 i 30. Un esdeveniment que a dia d’avui ja compta amb 713 inscrits, d’un total de 1.025 places disponibles. Les previsions apunten a esgotar totes les inscripcions abans que expiri el termini a finals d’aquesta setmana.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?