Activitats esportives

05/08/2015

Comença demà el 22è Torneig 3x3 de Bàsquet d’Altafulla


Ja estan en marxa els preparatius per a la 22ena edició del Campionat de Bàsquet 3x3 d’Altafulla, que organitza el CB Altafulla amb la col·laboració de l'Ajuntament. La competició arrenca aquest dijous a les pistes del Parc del Canal, la localització habitual de l’esdeveniment. Es tracta d’un clàssic esportiu que cada any aplega més esportistes al municipi. L’any passat es va assolir la xifra rècord de participants amb una suma de 42 equips, un registre que preveuen igualar des de l’organització. Declinen superar-lo, donat que “l’espai és limitat i volem garantir que tothom jugui un mínim de partits”. La presidenta del Club Bàsquet Altafulla, Assumpta Tomàs, ha avançat que les inscripcions van a bon ritme. Actualment, hi ha una vintena d’inscrits, tot i que s’espera que a última hora la xifra augmenti de manera considerable, com passa cada estiu.

La prova durarà de dijous a dissabte, amb horari de dos quarts de sis de la tarda a les nou en punt. Aquesta és la principal novetat d’aquesta vint-i-dosena edició, i és que s’ha avançat en trenta minuts l’inici de l’activitat cada dia. Un fet que aportarà més calor a la competició, però que s’ha decidit per tal d’acabar també dos quarts d’hora abans.

Les places són limitades a aquest número de 42 equips, i les inscripcions són encara obertes. El preu d’inscripció és de 35€ per cada equip de 4 jugadors o jugadores i de 40€ el mateix dia de 16:30h a 17:00h, abans de l’inici de la prova. El full d’inscripció es pot descarregar a la pàgina web del Club Bàsquet Altafulla ( www.cbaltafulla.cat ), i es pot formalitzar aquesta inscripció a través del correu electrònic cbaltafulla@gmail.com i també a través de l’Oficina de Turisme, a la Plaça dels Vents.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?