Activitats esportives

31/07/2015

Gairebé 300 inscrits al Campionat d’Espanya de Triatló que se celebrarà a Altafulla els dies 29 i 30 d’agost


El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic 2015, que se celebrarà a Altafulla els dies 29 i 30 d’agost, ja ha rebut 279 sol·licituds d’inscripció, a falta encara d’un mes per a la seva celebració.

El màxim de triatletes que hi podran participar són 100 en categoria Elit Masculina, 100 en Elit Femenina, 75 en Paratriatló i 800 en els Grups d’Edat, que engloba totes les categories inferiors. En total, la suma de 1.075 participants és el límit que es preveu assolir. Un dels responsables de l’organització, Guillermo Alonso, preveu arribar a aquesta xifra en les properes dues setmanes.

Més enllà de l’elevat nombre d’inscrits, és també rellevant l’alt nivell desl esportistes que hi prendran part. Són molts els ex-campions de les diferents categories que es donaran cita a Altafulla amb la intenció de revalidar l’èxit, i els triatletes més en forma del moment, tant a nivell nacional com internacional. L’actual campió d’Europa de Triatló sub-23, David Castro és un dels noms protagonistes. Els dos triatletes espanyols de referència i dos dels millors a nivell internacional, Javier Gómez Noya i Mario Mola, no seran a Altafulla ja que estaran competint al Campionat del Món en les mateixes dates.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?