Activitats esportives

31/07/2015

Els Jocs Mediterranis organitzen la 1a Trobada de Voluntaris 2017 el proper 7 d'agost


Els Jocs Mediterranis organitzaran la 1a Trobada de Voluntaris 2017 a la Platja Arrabassada el proper divendres 7 d’agost, coincidint amb la celebració dels II Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 de vòlei platja, que se celebren a la mateixa platja del 6 al 9 d’agost.

La jornada, que neix amb la voluntat de ser un reconeixement a la tasca participativa de l’ampli equip de voluntaris dels Jocs, començarà a les 5 de la tarda i finalitzarà al voltant de les 12 de la nit. Els voluntaris inscrits a la trobada podran participar en un torneig de vòlei platja per equips i una masterclass de zumba.

La trobada s’ha presentat aquest dijous davant les oficines de Tarragona 2017 a l’Espai Tabacalera. Hi ha assistit el conseller dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, i la responsable del Departament de Voluntaris dels Jocs, Núria Cestero.

Més de 3.500 persones formen ja l’equip de voluntaris dels Jocs de les quals més de 2.000 ja han participat activament. En el cas d’Altafulla, que acollirà la prova de triatló, la borsa de voluntaris de l’Ajuntament d’Altafulla s’eleva a més de 200 persones.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?