Activitats esportives

28/07/2015

El dibuix de Pol del Castillo serà un dels cinc finalistes que inspiraran el disseny de la mascota dels Jocs Mediterranis


El dibuix de Pol del Castillo, alumne de l’Escola La Portalada d’Altafulla, serà finalment un dels cinc que inspiraran el disseny de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La il·lustració, que presenta un pop multiesportiu, va ser escollida d’entre les 10 finalistes pel comitè organitzador. Aquest va sotmetre els escollits a votació popular, i el de l’altafullenc ha estat el segon més popular amb 799 vots, dels 6.013 vots.

Els altres finalistes són Blanca de Juanas, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona (885 vots); Aleix Girona, de l’Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp (781 vots); Desirée Bonet, de l’Escola L’Assumpció de Deltebre (758 vots); i Pol Saone, de l’Escola Pax de Tarragona (755 vots).

El concurs de dibuix ‘Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis’ forma part del Projecte Educatiu de Tarragona 2017. En total hi han participat més de 10.000 infants. El disseny definitiu estarà enllestit en els propers mesos.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?