Activitats esportives

03/07/2015

El dibuix de l’altafullenc Pol del Castillo, un dels deu finalistes del Concurs ‘Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis’


El dibuix de l’altafullenc Pol del Castillo, alumne de l’Escola La Portalada, ha estat escollit entre les deu il·lustracions finalistes del Concurs ‘Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis’.
L’organització ha fet públic el veredicte aquest dijous al matí a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La resta de finalistes són Pol Saone, de l’Escola Pax de Tarragona; Aleix Girona, de l’Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp; Anna Mato, de l’ Escola César August de Tarragona; Claudia Pla, de l’ Escola Josep Veciana de Perafort; Àngel Pareja, de l’ Escola Els Secallets de Coma-ruga; Desirée Bonet, de l’Escola L’Assumpció de Deltebre; Blanca de Juanas, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Tarragona; Maria Selva, de l’Aula Virtual de Lleida; i Pol Fernández, de l’Aula Virtual de Tarragona. En total hi han participat més de 10.000 nens i nenes.

El conseller dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha destacat l’ “àmplia representació territorial en els dibuixos guanyadors”. Un fet –ha afegit- que demostra que els Jocs són un “projecte de territori i que el seu llegat va molt més enllà de l’esport”.

Aquests 10 dibuixos optaran a formar part dels 5 dibuixos finals, dels quals sorgirà el dibuix guanyador d’on s’inspirarà finalment la mascota de Tarragona 2017. El període de votació dels dibuixos finalistes ja està en marxa i s’allargarà fins el 16 de juliol. Es pot votar els dibuixos a través de la pàgina de Facebook dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?