Activitats esportives

11/06/2015

La Generalitat reconeix els èxits assolits de quatre regatistes del CM Altafulla


La Generalitat de Catalunya ha reconegut els èxits esportius assolits el 2014 pels regatistes del Club Marítim Altafulla, Beatriz Muro Nuñez, en Làser, els germans Cristina i Fernando García, en l’equip de Làser, i el regatista de windsurf, Toni Bonet Macias. Des del Club Marítim Altafulla, es feliciten per la notícia i han manifestat també el seu reconeixement que “més enllà dels èxits esportius, són uns magnífics representants dels valors associats a l'esport”.

Els guardons premien aquells esportistes de 17 anys en endavant i equips de la demarcació de Tarragona que competeixen des de les categories júnior fins a juvenil fins la màxima categoria dels esports federats i que han quedat campions de Catalunya, han fet podi en un campionat estatal i/o han participat en un Mundial o en una competició internacional durant la temporada 2014.

Amb aquest reconeixement s’ha volgut donar suport i encoratjar els esportistes tarragonins que millors resultats obtenen en les seves respectives disciplines i que, en la majoria dels casos, han de compaginar els estudis o la feina amb la pràctica de l’esport. També és un reconeixement a l’esforç dels esportistes professionals que tenen una total entrega i col·laboren en la projecció internacional del nostre esport i en fer que l’esport català sigui un referent.

El Teatre Auditori de Calafell va ser l’escenari el passat dilluns 8 de juny del lliurament de diplomes i guardons dels Reconeixements Esportius Tarragona 2015, que han rebut un total de 178 esportistes de la demarcació de Tarragona. L’acte va ser presidit pel secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, acompanyat de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la representant territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé.

Més èxits del CM Altafulla
D’altra banda, els darrers dos caps de setmana, els regatistes del Club Marítim Altafulla han assolit quatre podis en Campionats de Catalunya:

Campions de Catalunya d’Optimist per equips 2015 absolut, celebrat al CN Vilassar de Mar

• Campió de Catalunya de windsurf RS:X 2015 celebrat al CN Bètulo, Toni Bonet

• Campions de Catalunya de Catamarans 2015 classe Hobie16, celebrat al CN Tenis Calafell, Lluis Fernàndez i Pol Fernàndez, pare i fill

• Sots-campió de Catalunya de Catamarans 2015 classe FXONE celebrat al CN Tenis Calafell, Tomàs TestorAmb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?