Activitats esportives

02/06/2015

Altafulla acull aquest diumenge el V triatló “SERTRI”


Altafulla es torna a reafirmar en el seu paper protagonista en l’esport del triatló. Com a seu dels Jocs del Mediterrani 2017, el municipi acollirà aquest diumenge la cinquena edició de les proves de Triatló organitzades conjuntament per la cadena SER, que dóna nom a la prova, i per la Federació Catalana de Triatló i l’Ajuntament d’Altafulla.

Són onze seus en total: Madrid, Saragossa, Tenerife, Cartagena, Alacant, Màlaga, Badalona, Vigo, Gandia, Còrdova i Altafulla. Reafirmant així a la vila altafullenca com a referent del Triatló a nivell estatal. Les diferents proves es basen en tres de consecutives en cada categoria: natació, ciclisme i cursa a peu. El control dels materials s’iniciarà a les set del matí. Els diferents horaris i les distàncies són:


Sprint: 8:30h. 750m. nedant + 20km. ciclisme + 5km. cursa a peu

Super Sprint Relleus: 10:30h. 300m. nedant + 8km. ciclisme + 2,5km. cursa a peu

Super Sprint: 10:35h. 300m. nedant + 8km. ciclisme + 2,5km. cursa a peu

Paralímpics: 10:35h. 300m. nedant + 8km. ciclisme + 2,5km. cursa a peu

Triatló de la Dona: 10:40h. 300m. nedant + 8km. ciclisme + 2,5 km. cursa a peu
 
Flash menors: 11:45h. 150m. nedant + 4km. ciclisme + 1 km. cursa a peu
 

Afectacions a la circulació rodada
El tram de ciclisme de la prova “Sprint” amb el recorregut d’anada i tornada serà per l’antiga N-340, d’Altafulla a Tarragona (consulteu la imatge). L’afectació del trànsit en aquest tram serà de 8:15h a 10:15h. Les altres proves es desenvolupen pel nucli urbà d’Altafulla. Es considera què és un molt bon triatló per als ja iniciats. Val a dir que per a iniciar-se en aquest esport són molt recomanables la Supersprint i la Flash. Les inscripcions es tancaran dijous 4 de juny a les 14h. i poden realitzar-se mitjançant les pàgines web altafulla.cat i sertri.com. El lliurament de premis està previst cap a quarts d’una del migdia.

D’altra banda, els recorreguts de ciclisme i cursa a peu condicionarà la circulació rodada de vehicles entre les 8:30 i les 12 hores. Des de la regidoria d’Esport, que encapçala l’edil en funcions Guillermo Alonso, ha demanat comprensió a la ciutadania i disculpes al mateix temps per les molèsties que es puguin produir.  

La seguretat dels i les participants és prioritària. Deixeu-vos orientar per la Policia Local, Protecció Civil i voluntaris, que treballen perquè la imatge d’Altafulla de cara als visitants, les federacions espanyola i catalana i el Comitè Organitzador dels Jocs del Mediterrani sigui immillorable.

Totes les sortides, així com el box per a la transició dels diferents segments, tindran lloc a la Plaça Consulat de Mar.

Descarregueu-vos el cartell informatiu de les afectacions al trànsitImatge de l'anterior edició en la prova de natació. / Foto: Jean SegoviaAmb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?