Activitats esportives

30/04/2015

Esport anuncia que les mides del camp de gespa s’amplien a les màximes possibles


El regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso, ha anunciat aquest matí que “les mides del camp de gespa s’amplien a les màximes possibles”. Ho ha avançat després de la reunió que ha mantingut amb els tècnics de l’empresa Voracys SL, encarregada de l’obra. Alonso ha volgut recordar també que “el projecte aprovat ja feia constar que donades les dimensions del camp existent, el marcatge final de les mides del terreny de joc podien ampliar-se”, i ha afegit: “L’únic que ens volíem assegurar amb els tècnics que l’ampliació del camp no afectés el certificat FIFA que permet acollir partits internacionals”.

Finalment, el camp de joc tindrà unes dimensions de 94 metres de llargària, 59,5 metres d’ample, i comptarà amb una franja de 2 metres d’ample extra a la banda de les graderies, i de 2,5 metres a la banda de les banquetes. L’àrea de darrera de les porteries serà de 2,5 metres d’ample. Com ha assegurat Guillermo Alonso, “les noves mides són les màximes possibles que ens ha recomanat l’empresa per garantir el certificat FIFA ja que també contempla l’espai auxiliar reservat als escalfaments”.

Les mides que constaven provisionalment en el projecte eren de 90 metres de llargària, 50 metres d’ample, i amb una franja de 7 metres d’ample extra a les dues bandes i de 4,5 metres pel darrera de les porteries. En relació a les noves dimensions, només es perdrà 50 centímetres de llargària i 50 centímetres més d’amplada, si ho comparem amb el camp de terra actual que és de 95 x 60,75 metres.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?