Activitats esportives

30/04/15

Un miler de persones participaran demà a la VIII Cursa 1 de Maig


El marc incomparable de l’entorn de les Eres i el Castell d’Altafulla tornarà a ser, per vuitena edició consecutiva, l’escenari demà dijous 1 de Maig de la “Cursa 1 de Maig”. La prova recorre els diferents carrers de la Vila Closa i està organitzada pels Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament. Està previst que gairebé un miler de persones participin en aquesta edició, tant en les categories infantils com en la d’adults.

A dia d’avui, les inscripcions de les categories per als infants se situen en les 680, mentre que la d’adults s’hi han registrat, de moment, 360. Al llarg d’aquest dijous i hores abans de la cursa, s’espera arriba als 1.000 participants en la categoria adults, nombre amb què es tancaran les inscripcions. El regidor d’Esport i Activitat Física, Guillermo Alonso, destaca la Cursa 1 de Maig com “la Festa de l’Esport”.

La cursa es divideix en dues parts:

La primera, que començarà a les 10 del matí i està dedicada exclusivament als infants amb diverses curses i distàncies, en funció de l’edat dels participants, que combina l’activitat física amb un ambient lúdic i festiu que fa gaudir als més petits d’un dia d’esport i els inicia en la pràctica de l’atletisme.

La segona part, dedicada als més grans, que consisteix en una cursa que començarà a dos quarts de dotze del migdia en un circuit urbà que passa per dintre de la Vila closa i acaba al Castell. Aquest circuit té una distància total de 5 quilòmetres, i per tant, és apte per a totes les edats i per a tots els estats de forma.

La Cursa 1 de Maig d’Altafulla és una de les curses urbanes més populars de les comarques tarragonines en què hi participen atletes vinguts d’arreu de les quatre demarcacions catalanes, i fins i tot, d’arreu de l’Estat. Està organitzada pels Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament, amb el patrocini de Caprabo, Athletic Events, Garden Center Gaià, Wala i Càmping Don Quijote.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?