Activitats esportives

03/05/2012

Més de 900 participants a la Cursa 1r de Maig d'Altafulla


Més de 900 persones d’arreu de Catalunya es van apropar fins Altafulla el passat 1 de maig per gaudir un any més de la més que consolidada Cursa 1r de Maig. Els guanyadors d’aquesta cinquena edició han estat Sofiuane Khadraoui, en categoria masculina i general; i Sílvia Ferrer, en categoria femenina. El campionat, organitzat pel grup d’Atletes d’Altafulla amb el suport de l’Ajuntament, ha arribat enguany a la seva cinquena edició superant expectatives.


El guanyador absolut de la Cursa Open 5.000 metres ha estat el jove Sofiuane Khadraoui, de l’AA Catalana, qui ha aconseguit la victòria en categoria Masculina amb un temps de 00:15:45, seguit de molt a prop per Daniel Alonso, de Caja Canarias, amb una marca de 00:15:56. En categoria Femenina, la guanyadora ha estat Sílvia Ferrer, del Runnesworld, amb un temps de 00:18:55.


Pel que fa als atletes de l’entitat altafullenca que hi han participat, el primer classificat ha estat David Sánchez, qui ha aconseguit la sisena plaça amb una marca de 00:17:06. Quant a la participació infantil, han estat més de 500 els nens i nenes que hi han participat.Enllaços relacionats
Atletes d'AltafullaCursa 1er de Maig. / Foto: Jean Segovia

Cursa 1er de Maig. / Foto: Jean Segovia

Imatge de la Cursa 1er de Maig. / Foto: Jean Segovia

Imatge de la Cursa 1er de Maig. / Foto: Jean Segovia

Un moment de la cursa. / Foto: Jean Segovia

Un moment de la cursa. / Foto: Jean Segovia


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?