Activitats esportives

16/03/2015

L’Skate Park d’Altafulla disposarà de dos nous mòduls a finals d’aquest mes de març


La regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla tornarà a satisfer una nova demanda dels joves del municipi. Una de les reclamacions dels adolescents en els darrers anys era la instal·lació d’un skate park a la vila. El passat mes de desembre el consistori feia realitat aquesta petició a l’entorn de l’Hort de les Bombes, i ara farà un nou pas endavant amb una ampliació de l’espai. Una modificació de crèdit permetrà instal·lar-hi a finals d’aquest mes de març dos nous elements. El regidor, Guillermo Alonso, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que s’hi afegiran un "half pipe" i un "grind box". Han estat els usuaris més entesos els que han assessorat l’edil.
Un d’aquests joves practicants, Borja Garrido, s’ha mostrat molt content de poder veure satisfer aquesta demanda. Ha explicat que la proposta ha rebut molt bona acollida entre els joves del municipi, i que aquesta ampliació permetrà encara més un primer contacte dels infants amb l’esport.
El parc ara disposa de diferents rampes, un "half", i una barra per grindar. Els practicants han reconegut que en un futur els agradaria disposar també d’una "bowl".

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?