Activitats esportives

16/03/2015

El Comitè d’Honor de Tarragona 2017 nomena el rei Felip VI president d’honor dels jocs


Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 han constituït aquest migdia el Comitè d’Honor presidit pel rei Felip VI, que està fent aquest dilluns la seva primera visita oficial a la ciutat. S’ha celebrat un acte al Teatre Tarragona amb la presència de les autoritats, entre elles l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i alguns patrocinadors de l’esdeveniment. També hi han estat presents alguns dels màxims responsables esportius com el president del Comitè Olímpic, Alejandro Blanco o el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau.
Aquesta visita arriba després de la presència els últims dies del Comitè Internacional que també va comprovar de primera mà l’evolució del Pla Director. A més, es van anunciar algunes novetats esportives de cara a la cita com una mitja marató popular oberta als ciutadans i l’adaptació del bàsquet a una competició 3x3 i no pas cinc contra cinc com s’acostuma a veure en aquest tipus de cites.
El director general dels Jocs, Ramon Cuadrat, reconeixia que els canvis els obligaran a fer alguns retocs i ampliava detalls de la mitja marató popular.
Pel que fa a les noves instal·lacions dels Jocs, principalment el Palau d’Esports i la Piscina Olímpica, es va anunciar que la voluntat és que estiguin acabats a principis de 2017 per poder fer diferents proves test.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?