Activitats esportives

10/03/2015

La instal·lació de la gespa artificial a l’estadi municipal Joan Pijuan d’Altafulla s’iniciarà al mes de maig


El termini de presentació d’ofertes per a la remodelació del camp de futbol d’Altafulla es va tancar el passat 4 de març. El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, tot i no voler definir el nombre exacte ni els noms de les companyies que han enviat les seves propostes, sí que ha avançat que han estat moltes les empreses que s’hi ha presentat. Ara cal esperar deu dies per rebre totes les ofertes que s’hagin pogut enviar per correu ordinari. Un cop passat aquest termini, el procés d’adjudicació continuarà amb l’obertura del sobre administratiu, les possibles al•legacions, i l’obertura del sobre d’oferta econòmica i millores. El concurs es tancarà amb l’adjudicació de l’obra.
El regidor ha recordat que els terminis són molt variables en funció dels aspectes legals, però la intenció és començar les tasques d’instal·lació de la gespa artificial a l’estadi municipal Joan Pijuan a principis o mitjans del mes de maig.
Per la seva banda, la previsió del Centre d’Esports Altafulla, que és qui fa ús de les instal·lacions, és acabar aquesta temporada al municipi. No descarten, però, continuar amb les negociacions amb Creixell i La Riera de Gaià per si fos necessari traslladar-s’hi en un moment donat.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?