Activitats esportives

25/02/2015

L’Ajuntament d’Altafulla s’adhereix a la"‘VII Setmana de la Igualtat: Dones i Esport"


Del 7 al 15 de març se celebrarà arreu del territori la ‘VII Setmana de la Igualtat: Dones i Esport’. El Consell Comarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport organitzatiu i la col•laboració de diferents institucions i entitats de la comarca, promouen un ampli ventall d’activitats. Totes elles dirigides a fomentar la pràctica continuada de l’esport en el col•lectiu de les dones.
Altafulla tornarà a adherir-se un any més a la iniciativa. La regidoria d’Activitat Física i Esport celebrarà el diumenge 15 de març, en el marc de la fira ‘Alta Kids’, una concentració d’skaters, dirigida especialment a les noies i dones del municipi. Des de l’avinguda Marquès de Tamarit aniran fins l’skate park, on es realitzaran diferents tallers.
La promoció de l’esport en el col•lectiu de les dones sempre ha estat una prioritat de la regidoria d’Esport en aquests darrers quatre anys. Així ho demostra l’existència de seccions femenines en la majoria d’entitats esportives del municipi, i la paritat en la participació en esdeveniments esportius que s’organitzen des de l’Ajuntament.
La Setmana de la Igualtat s’emmarca dins dels actes de commemoració del ‘Dia Internacional de la dona’, que se celebra el 8 de març.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?