Activitats esportives

10/02/2015

Obertes les inscripcions per la 7a Cursa 1 de Maig d’Altafulla


La Cursa 1 de Maig d’Altafulla arriba aquest 2015 a la seva setena edició. Una de les proves atlètiques amb més ressò del nostre territori, i que esdevé una cita ineludible en el calendari dels corredors del Baix Gaià.
Les inscripcions per participar-hi ja són obertes. Fins el 26 de març el preu és de 10 euros per persona; del 27 al 28, de 12 euros; i el mateix dia de la cursa, de 15 euros.
La competició, consistent en un recorregut de 5 km, s’iniciarà a dos quarts de 12 del matí, i estarà limitada a un total de 400 persones. Abans, però, es desenvoluparan les curses infantils, en aquest cas gratuïtes, que inclouran les categories super-mini, mini, pre-benjamí, benjamí, aleví, i juvenil, en les seves vessants femenina i masculina.
L’organització va a càrrec dels Atletes d’Altafulla i de l’Ajuntament d’Altafulla. Les inscripcions es poden fer efectives a través d’internet a www.atletesaltafulla.com i a www.athleticevents.net; o de forma presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla, a Esports Boom de Torredembarra, o a la Botiga Bikila de Tarragona.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?