Activitats esportives

06/02/2015

Un curs d’àrbitre nacional de tennis dóna el tret de sortida al projecte "Forma’T 2017"


Les instal·lacions del Club de Tennis Tarragona, seu de la competició de tennis durant els Jocs del 2017, han acollit un curs d’àrbitre nacional, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Tennis en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis.
Aquest curs, que capacita als alumnes assistents per exercir d’àrbitre a l’àmbit nacional i atorga la titulació d’Àrbitre Nacional, dóna el tret de sortida al projecte ‘Forma’T 2017’ dels Jocs. Una iniciativa impulsada des del departament d’Esports de Tarragona 2017, que té per objectiu apropar al territori la formació esportiva reglada i que es cursa a través dels centres educatius i en col•laboració amb les federacions. Aquesta formació no es limitarà només a l’àmbit tècnic sinó que s’ampliarà a l’esfera arbitral.
En aquest sentit es preveu que durant els anys 2015, 2016 i 2017, es puguin oferir els Nivells I, II i III d’algunes modalitats esportives les federacions de les quals hi estiguin interessades, comptant amb l’assessorament de l’Escola Catalana de l’Esport.
El projecte “Forma’T 2017” està vinculat al llegat dels Jocs a través de participar en la millora de l’esport de base del territori i la formació dels seus tècnics i àrbitres.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?