Activitats esportives

02/02/2015

Acord entre l’Ajuntament d’Altafulla i la Fundació Tarragona 2017 per a la promoció i el desenvolupament dels Jocs Mediterranis


L’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat en la sessió plenària d’aquest dissabte al matí un acord de col•laboració amb la Fundació Tarragona 2017 per a la promoció i el desenvolupament dels Jocs Mediterranis.
Altafulla en serà la seu de la prova de triatló. Segons ha avançat el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, aquest conveni estableix que el consistori altafullenc faciliti el personal que tingui disponible per al seu desenvolupament, que assumeixi els consums i el manteniment, i que tingui les instal•lacions en perfecte estat.
Per la seva banda, la Fundació Tarragona 2017 es farà càrrec d’equipar de material esportiu les instal•lacions i de facilitar-hi els elements necessaris, de gestionar els recursos per una millora i reforma dels equipaments, i d’aportar els voluntaris i els professionals necessaris per a la seva realització.
El municipi ja va acollir ara fa uns dies la primera de les trobades que es realitzaran arreu de la comarca dins del Projecte Educatiu dels Jocs.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?