Activitats esportives

30/01/2015

L’Ajuntament d’Altafulla lamenta la poca predisposició de la Unió de Consells Esportius per celebrar el Campionat de Catalunya de Cros Escolar


El regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso, ha mostrat la seva indignació davant de la inoperància i la manca d’interès per part dels responsables de l’organització del Campionat de Catalunya de Cros Escolar, a càrrec de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).
L’edil ha explicat que des de la regidoria porten tres mesos insistint perquè la competició se celebri a Altafulla, posant a disposició de l’organització totes les facilitats i els mitjans necessaris. El reglament que n’ha de permetre la seva celebració, però, continua a dia d’avui sense existir. Un fet que lamentat Alonso.
Fa tres anys que la prova no es disputa per la manca d’aquesta normativa. La data prevista per a la seva celebració aquest 2015 és el diumenge 1 de març, però, a falta d’un mes, tot apunta que enguany tampoc s’acabarà celebrant.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?