Activitats esportives

29

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 busquen mascota


Després de la presentació del projecte educatiu que vincularà els Jocs Mediterranis amb els alumnes de 3 a 18 anys de la demarcació de Tarragona mitjançant 179 centres, ara arriba el torn que dissenyin la mascota. El Comitè Organitzador vol que siguin nens els que decideixin quin serà un dels símbols de la cita del 2017.
A partir de la propera setmana tots els centres escolars rebran el material per dibuixar la mascota i la voluntat és que a l’estiu ja es pugui definir com serà. Marc Bertran és el delegat del projecte educatiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.
Des de l’organització dels Jocs també es plantegen aquests dies la possibilitat d’utilitzar ‘Recistelles’ sostenibles pròpies en futures curses esportives. Durant la Marató Costa Daurada es va fer una prova pilot en un dels punts d’avituallament, sota el lema ‘Anota’t un triple’, i els resultats van ser molt positius en matèria de recollida de residus. El seu ús facilita en gran mesura la introducció dels envasos dels corredors dins dels contenidors, generant així menys residus i abaratint els costos de neteja.
A nivell d’instal·lacions, d’altra banda, durant aquests primers mesos de l’any està previst que comencin els moviments de terres a la zona de Camp Clar on es construirà el nou Palau d’Esports, la Piscina Olímpica i l’estadi efímer que acollirà les cerimònies d’inauguració i clausura i la competició d’atletisme.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?