Activitats esportives

29/02/2015

El Campionat d'Espanya de Triatló Olímpic se celebrarà a Altafulla els dies 29 i 30 d’agost


El Campionat d'Espanya de Triatló Olímpic que enguany acollirà Altafulla se celebrarà, finalment, els propers dies 29 i 30 d'agost. Al principi, la competició havia de celebrar-se a Altafulla el 27 de setembre, però l’avançament de les eleccions al Parlament de Catalunya ha obligat a canviar la data.
Aquesta variació del calendari es preveia difícil per part de l’Ajuntament d’Altafulla i les federacions catalana i espanyola de triatló, ja que la nova data havia de combinar-se amb la d’altres competicions de caire internacional, amb el calendari de la federació catalana i amb l’agenda municipal de la vila. Finalment totes les parts han acordat que la prova se celebri a finals d’agost. S’hi ha referit el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso.
El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic esdevindrà la prova esportiva més important que s’hagi celebrat mai al municipi. Tot i els imprevistos d’última hora, el regidor d’Activitat Física i Esport d’Altafulla, Guillermo Alonso, s’ha mostrat convençut que “es podrà desenvolupar amb total normalitat i tornarà a ser un èxit, tant a nivell organitzatiu com de participació”.
Guillermo Alonso també ha reconegut que la prova es desenvolupa amb la mirada posada en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, dels quals Altafulla és la seu organitzadora de la prova de triatló.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?