Activitats esportives

27/01/2015

Els Jocs Mediterranis arriben a les escoles a través del Projecte Educatiu de Tarragona 2017


El Projecte Educatiu de Tarragona 2017 acostarà els Jocs Mediterranis a 179 centres educatius de la demarcació de Tarragona, entre ells les escoles d’Altafulla.
Està previst que el projecte s’impregni de continguts amb el treball realitzat per seminaris de professors promotors, així com de recursos aportats pel propi Comitè Organitzador. El Projecte Educatiu dels Jocs pretén ser un projecte compartit, que vagi de dins cap a fora dels centres i no pas al revés.
Va dirigit a estudiants d’edats compreses des dels 3 fins als 18 anys, i contempla quatre objectius principals vinculats al llegat dels Jocs: difondre els principis i valors del Jocs Mediterranis a l’àmbit escolar, promoure els valors de l’esport vinculat al desenvolupament integral de l’infant, estimular el desenvolupament de talents per a la pràctica educativa de l’esport, i fomentar el sentiment de pertinença a la cultura de la Mediterrània.
Per poder transmetre aquests valors al professorat, s’ha organitzat el seminari ‘Promoció del Projecte Educatiu dels Jocs Mediterranis a Tarragona’. S’hi han inscrit ja uns 60 professors i professores de la demarcació de Tarragona. Hi ha representants de centres educatius de totes les seus dels Jocs, com és el cas d’Altafulla en què no només s’hi han inscrit mestres d’Educació Física, sinó també de Primària. El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, espera que en altres edicions hi puguin participar encara més professors del municipi.
El projecte està coordinat pel grup @RGET del departament de Pedagogia de la URV, i supervisat pel departament d’Esports de Tarragona 2017.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?