Activitats esportives

26/01/2015

Èxit participatiu i d’organització en la IV Marxa Castells del Baix Gaià


La IV Marxa Castells del Baix Gaià ha tornat a esdevenir un èxit, tant a nivell de participació com d’organització. El fet d’haver de tancar el període d’inscripcions dues setmanes abans de la celebració de la prova ja augurava uns bons números.
Finalment hi han participat un total de 520 persones provinents de seixanta-quatre poblacions d’arreu de Catalunya. 261 eren dones i 259 eren homes. El corredor més jove era nascut l’any 2000 i el més veterà, l’any 1938.
El recorregut ha passat per Altafulla, Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot) i Ferran. El temps fixat com a màxim era de set hores i mitja, i just a la meitat arribaven els primers caminaires per afegir-se a la botifarrada i a la calçotada populars per recuperar forces.
Entre corredors i voluntaris, aquest diumenge més de 600 persones han omplert camins i carrers del Baix Gaià. Una xifra que des de l’Ajuntament es marquen com a límit donada la dificultat d’organització, mantenint sempre les premisses de qualitat i bon rendiment. Sentim l’alcalde, Fèlix Alonso.
L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i Athletic Events, i ha comptat amb la col•laboració del Consorci Turístic Baix Gaià, dels Atletes d’Altafulla, de la Penya Ciclista d’Altafulla i d’Hortalisses Blanch.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?