Activitats esportives

23/01/2015

Tot a punt per a la IV Marxa Castells del Baix Gaià


A falta encara de dos dies per a la seva celebració, la IV Marxa Castells del Baix Gaià ja ho té gairebé tot a punt. De fet, queden ara per organitzar els darrers detalls que fins poques hores abans de la prova no es poden deixar enllestits.
Per aquest diumenge, la sortida es preveu des del patí del Castell d’Altafulla a dos quarts de 9 del matí. El recorregut pels castells inclou Altafulla, Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot) i Ferran. La marxa té una durada estimada de 7 hores i 30 minuts, i culminarà amb una botifarrada i una calçotada populars.
Hi prendran part un total de 520 persones provinents de seixanta quatre poblacions d’arreu de Catalunya. Un fet que suposarà un gran impacte turístic per al territori. De fet, les inscripcions ja es van tancar fa quinze dies, després de completar-se el topall màxim de participació. Uns números que des de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso, ha valorat molt positivament.
Del total de participants 261 són dones i 259 són homes. El corredor més jove és nascut l’any 2000 i el més veterà, l’any 1938. Entre corredors i voluntaris, aquest diumenge més de 600 persones ompliran camins i carrers del Baix Gaià.
Tots aquells que hi prenguin part han de saber que la recollida de dorsal i samarretes es pot fer al llarg d’aquest divendres al mati i a la tarda i dissabte de 10.30h. a 13.00h. a Bikila Tarragona. També dissabte de 16.00h. a 18.30h. al poliesportiu d'Altafulla. I el mateix diumenge 25 de gener de 07.00h. a 08.00h. al poliesportiu.
L’activitat és organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i Athletic Events, i compta amb la col•laboració del Consorci Turístic Baix Gaià, dels Atletes d’Altafulla, de la Penya Ciclista d’Altafulla i d’Hortalisses Blanch.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?