Activitats esportives

22/01/2015

Altafulla obre la ronda de reunions formatives que Tarragona 2017 oferirà als responsables dels municipis seu


Tarragona 2017 posa en marxa aquesta setmana el seu pla de formació dirigit a responsables dels municipis seu i vinculat al llegat dels Jocs del 2017. Es tracta de reunions periòdiques que es duran a terme de forma rotatòria en cadascun dels municipis seu, l’ordre de les quals s’establirà seguint l’ordre alfabètic de les mateixes localitats.
Així doncs, la primera d’aquestes reunions té lloc avui dijous a Altafulla des de dos quarts de 10 del matí a l’Hotel Gran Claustre.
L’objectiu prioritari d’aquestes formacions està estretament vinculat al llegat dels Jocs Mediterranis: dotar al territori de tècnics esportius més ben formats que puguin aplicar els seus coneixements més enllà de la cita de l’any 2017. En aquest sentit, els propòsits d’aquestes primeres reunions formatives per a responsables de seus són d’una banda, exposar els detalls del Pla Director dels Jocs fent especial incidència en la vessant esportiva i de millores d’instal·lacions, i de l’altra començar a treballar en l’estructura organitzativa de cadascun dels municipis.
La mateixa organització de Tarragona 2017 serà la responsable d’impartir aquest pla de formació, que s’anirà planificant conjuntament a poc a poc amb les seus. Aquest Pla Formatiu consta de dues línies bàsiques: la vessant que afecta directament l’organització genèrica dels Jocs Mediterranis i la vessant que pretén donar eines i habilitats adients per fer una bona gestió durant la competició esportiva del 2017.
Aquest Pla de Formació per a responsables de les seus s’emmarca dins el treball amb els municipis que l’organització dels Jocs Mediterranis està duent a terme des de fa temps a través de les comissions tècniques. Cal recordar que aquestes comissions tècniques serveixen per determinar les necessitats operatives de cada municipi de cara a l’organització dels Jocs.
En la reunió informativa, la pre4sentació ha estat a càrrec del director general dels Jocs Mediterranis, Ramon Cuadrat i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?