Activitats esportives

16/01/2015

Les eleccions al Parlament de Catalunya obliguen a canviar de data el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic


El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic que havia d’acollir Altafulla el proper 27 de setembre no es podrà celebrar. La coincidència de data amb les eleccions del Parlament de Catalunya anunciades pel president del govern, Artur Mas, han obligat l’Ajuntament d’Altafulla, i les federacions catalana i espanyola d’atletisme a modificar el calendari.
El regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ha lamentat la coincidència, i ha manifestat que espera disposar d’una nova data la propera setmana.
Una qüestió complicada ja que la nova data ha de combinar-se amb la d’altres competicions de caire internacional, amb el calendari de la federació catalana, i amb l’agenda municipal d’Altafulla.
El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic esdevindrà la prova esportiva més important que s’hagi celebrat mai al municipi. Tot i els imprevistos d’última hora, Guillermo Alonso s’ha mostrat convençut que es podrà desenvolupar amb total normalitat, i tornarà a ser un èxit, tant a nivell organitzatiu com de participació”.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?