Activitats esportives

14/01/2015

Les obres de la futura anella dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 es posaran en marxa en els propers mesos


Aquest any 2015 es començarà a visualitzar la futura anella mediterrània dels Jocs del 2017 que acollirà, entre d’altres instal·lacions, els nous palaus d’esports i piscina olímpica i l’estadi efímer que acollirà les cerimònies inaugural i de clausura, i la competició d’atletisme. El director general dels Jocs, Ramon Cuadrat, anunciava que s’estan acabant els tràmits administratius per donar pas a l’inici de les obres que han de començar durant aquests primers cinc mesos de l’any.
Paral·lelament, el Comitè Organitzador també està treballant amb les diferents federacions perquè es puguin disputar a Tarragona diversos campionats previs durant els propers anys, que serviran de proves pilot per al projecte definitiu.
Més enllà d’instal·lacions i competicions, aquest any també tindran els seus paper els escolars de Tarragona a qui es demanarà que dibuixin la mascota dels Jocs.
La previsió més immediata és que el Comitè Internacional es torni a reunir durant els primers sis mesos a la ciutat per comprovar l’evolució del projecte i per tancar el calendari esportiu.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?