Activitats esportives

13/01/2015

Més de 200 voluntaris a la base de dades de l’Ajuntament d’Altafulla per participar en l’organització de Tarragona 2017


Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 han tancat el 2014 amb més de 3.000 voluntaris. Una xifra que supera, amb escreix, les previsions i expectatives de l’organització, i que els dóna forces per continuar tirant endavant.
D’aquests, més d’una cinquantena provenen d’Altafulla. Una quantitat, però, que no és del tot certa. Els veïns i veïnes del municipi que hi volen col·laborar formen part de la base de dades de l’Ajuntament d’Altafulla, i s’eleven a més de 200 persones. La intenció del consistori, segons el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, era facilitar les dades d’aquesta bossa de voluntariat local a l’Equip de Voluntaris dels Jocs. Un traspàs, però, que no ha estat possible, i és cada interessat qui s’hi ha d’inscriure directament al web de Tarragona 2017 de forma individual.
La xarxa de voluntariat dels jocs ha informat que properament se celebrarà una xerrada informativa a la zona per fer més fàcil aquest procés, i per donar resposta a aquelles persones que hi volen participar de forma desinteressada.
Mentrestant, els voluntaris ja disposen del portal Valor2017.cat. Una plataforma que ha de servir com a eina de recull i inscripció de les activitats participatives i de visibilitat de la "Gent Valor".

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?