Activitats esportives

02/10/2012

Raül Gómez i Anna Saura, guanyadors de la modalitat absoluta del II Triatló Sertri


Raül Gómez, Roman del Olmo, i Òscar Martínez, en categoria masculina; i Anna Saura, Ivet Farriols, i Beatriz Aguilar, en categoria femenina, han estat els guanyadors i guanyadores de la modalitat absoluta del II Triatló Sertri d’Altafulla, celebrada aquest passar diumenge 30 de setembre. Una segona edició que ha hagut de convertir-se a última hora en un duatló, a causa de les condicions marítimes adverses que han obligat a l’organització a suspendre la prova de natació per raons de seguretat.
A banda de les inclemències meteorològiques, l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha valorat aquesta segona edició de “tot un èxit”. També ho han fet alguns dels participants a les diferents proves celebrades, tot i destacar alguns problemes d’organització degut al canvi d’última hora. La prova corresponent a la natació ha estat substituïda per una segona prova corrent, juntament amb l’habitual i amb la prova en bicicleta.


La competició, organitzada per la Cadena Ser i la Federació Espanyola de Triatló amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, ha comptat amb les categories, a banda de l’Sprint absoluta, Flash (nascuts anteriors al 1997), Supersprint (nascuts l’any 2001 i anteriors), Supersprint relleus (nascuts l’any 2001 i anteriors), i Triatló per a dones.


Davant la gran demanda de participants, que ha fet que s’haguessin de tancar les inscripcions a falta de més de vint dies de la celebració de la prova, l’Ajuntament mantindrà una reunió amb la resta d’organitzadors i amb la Federació per estudiar una possible ampliació de cara a l’any vinent.


Les properes parades del circuit seran Madrid (7 d’octubre), i Vilanova i la Geltrú (20 d’octubre).


Podeu veure aquí la galeria d'imatges


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?