Activitats esportives

30/12/2014

Aprovat amb caràcter definitiu el projecte d’execució del camp de futbol de gespa


Una vegada s’ha acabat el termini de presentació d’al•legacions, la Junta de Govern Local de l’ajuntament d’Altafulla ha aprovat recentment i amb caràcter definitiu el projecte bàsic i d’execució de la instal•lació de gespa artificial a l’estadi municipal Joan Pijuan amb un valor que ascendeix fins als 399.919,51 euros.
El consistori també ha aprovat l’expedient de contractació i obertura de la licitació pública per a l’adjudicació de les obres així com el plec de clàusules del procediment per a l’adjudicació del contracte de l’obra. Una intervenció que tindrà un termini d’execució màxima de 17 setmanes. Fèlix Alonso és l’alcalde d’Altafulla.
Per la seva banda, el CE Altafulla s’ha mostrat molt satisfet amb aquest any que acaba. D’una banda per la notícia del camp de gespa, però de l’altra, per l’ascens aconseguit a la 3a Catalana. El president del club, Francesc Julià, a més, ha celebrat que l’any acabés amb una victòria davant del Montblanc.
D’altra banda, Julià ha demanat per al 2015 que comença d’aquí a pocs dies, seguir impulsant l’escola de futbol i fer gaudir de l’esport al municipi.
El primer equip de l’entitat, dirigit per Jordi Castro, tornarà a la feina després de Reis i s’enfrontarà al Santa Coloma de Queralt el dia 10 de gener.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?