Activitats esportives

23/12/2014

Èxit de participació a la 4a Marxa de Castells del Baix Gaià


Les inscripcions per a la 4a Marxa de Castells del Baix Gaià superen ja els 100 participants. El període per inscriure’s es va obrir el passat 25 de novembre i es mantindrà fins el 22 de gener. El regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso, valora de manera molt positiva aquest èxit de participació quan encara queda un mes per la cursa.
La cursa, organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla, tindrà lloc el proper diumenge 25 de gener a dos quarts de 9 del matí. El recorregut durarà 25 km, sortirà del Castell d’Altafulla, i seguirà per Tamarit, La Mora, El Catllar, La Riera, Ferran i finalment tornarà a Altafulla. La prova, que unirà en una caminada no competitiva els castells d’aquests municipis, acabarà amb una calçotada popular.
El preu de la inscripció a la marxa és de 20 euros i es pot fer mitjançant la web de l’Ajuntament, www.altafullacat, o a través de la web www.athleticevents.net. La recollida de dorsal es podrà fer divendres 23 de gener a Bikila Tarragona o dissabte 24 i diumenge 25 al poliesportiu d’Altafulla.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?