Activitats esportives

18/09/2012

La Triatló SERTRI d’Altafulla tanca les inscripcions dues setmanes abans de la prova el 30 de setembre


Les places per participar en la Triatló SERTRI d’Altafulla s’exhaureixen dues setmanes abans de la prova. Ha estat tant l’èxit de resposta per parts dels participants que la prova d’esprint ja estava completada al 100% fa més de 25 dies, mentre que les darreres places a omplir-se han estat les de les proves de dones i per equips.


En la prova Sertri Flash menors (nascuts entre el 1998 i 2003) en la categoria masculina, hi participaran un total de 26 nens, i en la femenina, un total de 24 nenes. En la prova de Sertri Flash (nascuts anteriors al 1997) hi participaran un total de 15 homes en la categoria masculina; i tres noies en la categoria femenina. En la categoria Sertri Supersprint (nascuts l’any 2001 i anteriors) hi participaran en la categoria masculina un total de 67 nens, i en la femenina, un total de nou. En supersprint relleus (nascuts l’any 2001 i anteriors), 18 nois; en la Triatló per a dones, un total de 50. I ja en la prova Sertri Sprint en categoria absoluta (nascuts anteriors al 1997), hi participaran un total de 300 atletes. El regidor d'Esport i Activitat Física, Guillermo Alonso, ha confirmat així la inscripció de 500 atletes, molts dels quals també participaran en d’altres proves.


El triatló compta amb les proves de natació, ciclisme i cursa. El circuit SERTRI, organitzat per la Cadena Ser i la Federació Espanyola de Triatló, es va iniciar a Cartagena el passat 3 de juny, i fins a dia d’avui ha passat per Banyoles (16 juny), Avilés (1 de juliol), Valladolid (8 de juliol), Saragossa (14 de juliol) i Málaga (16 de setembre). Les properes parades, a banda la d’Altafulla, seran Santander (23 de setembre), Madrid (7 d’octubre), i Vilanova i la Geltrú (20 d’octubre).Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?