Activitats esportives

15/12/2014

El Club Bàsquet Altafulla presenta 13 conjunts oficials i 130 jugadors


El Club Bàsquet Altafulla ha fet aquest dissabte la presentació oficial dels equips de la temporada 2014-2015. S’han presentat 13 conjunts i 130 jugadors d’entre 4 i 16 anys, a part dels veterans.
La jornada ha començat amb els primers partits del club, la presentació oficial i la foto familiar. A més, el club també ha participat a la Marató de TV3 dibuixant un cor gegant amb tots els jugadors i acompanyants, que també han pogut fer un donatiu. La recaptació de la fotografia del cor ha estat de 245 euros, i anirà destinada íntegrament a la Marató, enguany dedicada a les malalties del cor.
El Club Bàsquet Altafulla ha jugat 10 partits en aquesta novena jornada de la lliga, 9 a casa i 1 a fora, als quals cal afegir un partit que les benjamines van jugar dijous i els cadets divendres. En total, s’han jugat 12 partits en aquest cap de setmana de presentació oficial.
El Cadet masculí ha jugat dos partits a casa. Divendres va perdre contra el Vilaseca amb un resultat de 30-58, i dissabte ho va fer contra el Tarragona Bàsquet, partit que va acabar amb una derrota dels locals 30-69. Per la seva banda, el Cadet femení A ha guanyat al Vilaseca amb un resultat de 68-28, mentre que el Cadet femení B s’ha enfrontat a La Salle Tarragona, partit que ha acabat amb una derrota de l’Altafulla 49-55. L’Infantil masculí ha perdut contra el Puigcerver/ La Salle, 53 a 68, mentre que l’Infantil femení ha aconseguit una merescuda victòria contra El Vendrell amb un resultat de 80-65.Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?