Activitats esportives

11/12/2014

La cursa de Muntanya de la Riera de Gaià tindrà lloc el proper 21 de desembre


La 3ª Cursa solidària per La Marató de TV3 tindrà lloc el proper 14 desembre a Tarragona. Es tracta d’una cursa popular i oberta a tothom que tingui ganes de combinar l’esport i la solidaritat. La competició sortirà del Moll de Costa, al barri del Serrallo, a les 10 del matí, i tindrà un recorregut de 5 km i un circuit urbà des del Serrallo al Balcó del Mediterrani. Es preveu que la participació superi els 800 atletes.
El Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events són els organitzadors de la competició. La cursa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, BASF i REPSOL. També hi col·laboren l’Ajuntament i el Port de Tarragona. 
La Marató de TV3 d’aquest any està destinada a les malalties del cor. Les inscripcions es poden realitzar a Bikila Tarragona, o a www.athleticevents.net. El preu és de 9 a 12 euros, en funció del termini d’inscripció, dels quals 5 com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a aquelles persones que no vulguin o no puguin participar a la cursa, tenen l’opció de contribuir amb el “dorsal 0”, amb un cost de 10 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. De la mateixa manera, també hi ha previstes curses infantils que tenen un preu de 2 euros, que també seran un donatiu íntegre.  Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?