Activitats esportives

11/12/2014

Tarragona acollirà la 3ª Cursa solidària per La Marató de TV3


La 3ª Cursa solidària per La Marató de TV3 tindrà lloc el proper 14 desembre a Tarragona. Es tracta d’una cursa popular i oberta a tothom que tingui ganes de combinar l’esport i la solidaritat. La competició sortirà del Moll de Costa, al barri del Serrallo, a les 10 del matí, i tindrà un recorregut de 5 km i un circuit urbà des del Serrallo al Balcó del Mediterrani. Es preveu que la participació superi els 800 atletes.
El Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events són els organitzadors de la competició. La cursa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, BASF i REPSOL. També hi col•laboren l’Ajuntament i el Port de Tarragona. 
La Marató de TV3 d’aquest any està destinada a les malalties del cor. Les inscripcions es poden realitzar a Bikila Tarragona, o a www.athleticevents.net. El preu és de 9 a 12 euros, en funció del termini d’inscripció, dels quals 5 com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a aquelles persones que no vulguin o no puguin participar a la cursa, tenen l’opció de contribuir amb el “dorsal 0”, amb un cost de 10 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. De la mateixa manera, també hi ha previstes curses infantils que tenen un preu de 2 euros, que també seran un donatiu íntegre.  


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?