Activitats esportives

4/12/2014

La 4ª Marxa Castells del Baix Gaià frega la cinquantena d’inscrits


Les inscripcions a la 4ª Marxa Castells del Baix Gaià continuen a bon ritme. Quan encara falta més d’un mes i mig perquè se celebri la prova, són al voltant d’una cinquantena les persones que ja s’hi ha apuntat per prendre-hi part el proper 25 de gener.
Des de la regidoria d’Acxtivitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, qui s’encarrega de l’organització, s’han mostrat satisfets i optimistes amb aquesta xifra. Guillermo Alonso, de fet, ha insistit que aquells que vulguin formar-hi part no esperin fins l’últim moment. En aquest sentit, han recordat que en la passada edició van haver de tancar les inscripcions dues setmanes abans del previst. La participació està limitada a 500 persones. El preu d’inscripció a la cursa és de 20 euros fins al 16 de gener, i de 22 euros des del 17 al 22 de gener.
Els objectius de la prova són la promoció de l’activitat física ni del territori, i el respecte al medi ambient. Unes fites que, segons Guillermo Alonso, s’assoleixen any rere any.
El recorregut és de 25 km. Surt del Castell d’Altafulla, i segueix per Tamarit, La Mora, El Catllar, La Riera, i Ferran, per tornar de nou a Altafulla.
La prova, que unirà en una caminada no competitiva els castells d’aquests municipis, acabarà amb una botifarrada i calçotada popular.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?