Activitats esportives

18/11/2014

El Club Marítim d’Altafulla s’imposa al Gran Premi d’Andorra


El Club Marítim Altafulla va participar el passat cap de setmana a la XXVI edició del Gran Premi d’Andorra. La Federació Andorrana de Vela i el Club Nàutic El Masnou van ser aquest cop els organitzadors del campionat.
Edu Ferrer, del CMA, va ser el líder indiscutible a la classe Optimist. El recorregut va ser llarg i gens fàcil. Les posicions variaven a cada tram, i era difícil mantenir les distàncies, cosa que va permetre a Ferrer aconseguir una victòria més que merescuda.
La regatista altafullenca Beatriz Muro Núñez va quedar en primera posició a la Clase Laser 4.7. La cursa va estar molt disputada fins a l’últim moment, però Beatriz es va declarar finalment la guanyadora indiscutible.
Per la seva banda, el regatista del CMA Jan Urquizu, que va quedar segon en el Trofeu Vela Palamós del passat cap de setmana, també va completar el recorregut amb un bon temps, i es va quedar a només un punt del segon classificat.
Victor Simó Baeza va quedar en tercer lloc a la Clase Laser Radial, i primer a la categoria Sub 17.
El CMA Laser Team ja es prepara per la seva pròxima prova. El proper cap de setmana estaran participant a la N2 de la Zona Sud.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?