Activitats esportives

18/11/2014

La Federació Internacional de Triatló ja ha proposat els detalls de les proves que es celebraran a Altafulla durant els Jocs de Tarragona 2017


La Federació Internacional de Triatló ja s’ha posat en contacte amb el Comitè Organitzador dels Jocs del Mediterrani per proposar-li alguns detalls del Triatló que es durà a terme a Altafulla. En concret, s’ha parlat sobre proves que es realitzaran. Ens ho explica el regidor d’Esports, Guillermo Alonso.
La reunió en relació al triatló d’Altafulla, que estava prevista per aquesta setmana, ha estat aplaçada, i es celebrarà a mitjans del mes de desembre. En ella, es marcarà el full de ruta dels jocs, i en quins aspectes haurà de treballar Altafulla perquè la organització sigui la millor possible.
La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament d’Altafulla una subvenció de 1.500€ per tal de sufragar les despeses de l’organització del Campionat d’Espanya de Triatló Sprint i Campionat d’Aquatló que es va dur a terme el passat 24 i 25 de maig. Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?