Activitats esportives

30/10/14

El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic se celebrarà a Altafulla el 27 de setembre de 2015


El Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic que s’ha de celebrar a finals del proper estiu a Altafulla ja té data definitiva. La Federació Espanyola de Triatló ja ha fet públic que se celebrarà el 27 de setembre de 2015.
En un principi, la competició havia de tenir lloc durant la primera quinzena del mes de setembre, però donada la seva coincidència de l’operació tornada després de tot l’estiu; i coincidint, a més, amb la celebració de la Copa del Món del dia 20; des de les federacions espanyola i catalana i d’acord amb l’Ajuntament d’Altafulla, finalment s’ha decidit que sigui aquesta la data definitiva. Una data que el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, considera “molt idònia” ja que “no ocasionarà molèsties tan importants a la població” i perquè “permetrà allargar la temporada turística”. Segons ha explicat, ja han començat les primeres reserves d’allotjament al municipi”.
Els preparatius, doncs, ja s’han començat a posar en marxa al consistori. La principal prioritat, ara per ara, és buscar alternatives perquè es pugui encabir el nou circuit pels carrers de la vila. El recorregut de la nova prova pràcticament duplica la distància dels campionats d’Espanya que ha acollit els dos darrers anys. Les categories que hi participaran seran l’elit, la sub23, els grups d’edat i el paratriatló.
La cita del 27 de setembre del 2015 esdevindrà una prèvia més del gran repte del juliol del 2017, quan Altafulla esdevindrà la seu de la prova de triatló dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017. En aquest sentit, Guillermo Alonso ha explicat que “la ciutadania està més animada que mai per participar-hi”, i espera que la resposta de voluntariat sigui “tan positiva com ho és sempre”.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?