Activitats esportives

17/10/2014

La veïna d’Altafulla Vicky Ceperuelo, guardonada amb un dels Prmeis Auriga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès


La veïna d’Altafulla Vicky Ceperuelo ha estat guardonada amb un dels Premis Auriga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès, a proposta de l’Ajuntament d’Altafulla. El guardó reconeix la seva trajectòria esportiva, i ha estat lliurat aquest divendres en la gala d’entrega que s’ha celebrat al Teatre Auditori de Salou. Ha estat el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, l’encarregat de recollir el reconeixement.
L’altafullenca va culminar la seva carrera esportiva el passat mes de maig, després de vint-i-sis anys en actiu als equips de Sant Pau, Dominicas, la Salle Tarragona i, finalment, al Club Bàsquet Tarragona. Concretament, amb aquest últim ha jugat setze temporades, i ha competit a les màximes categories del bàsquet català i estatal, com són la Primera Nacional (actual LF2), la Segona Nacional, la Copa Catalunya i la Primera Catalana. A més, amb les blaves ha aconseguit dos ascensos a Copa Catalunya i un Campionat de Catalunya, així com un ascens a la Lliga Nacional. Ha estat, a més, la jugadora que més vegades ha vestit la samarreta del club. 
Enguany han estat tretze les categories convocades amb una quarantena de candidatures per part d’escoles, entitats, i institucions de la comarca. S’han lliurat fins a vuit distincions i reconeixements especials, i el premi de la Beca Auriga Fvscvs en la modalitat de treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs 2013-2014.


Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?