Activitats esportives

17/10/2014

Tarragona celebra el tercer aniversari de la proclamació com a seu dels Jocs Mediterranis del 2017


Tarragona ha celebrat aquest dimecres els tres anys de la proclamació de la ciutat com a seu dels Jocs Mediterranis del 2017.
El consistori destaca que, a dia d'avui, la seva planificació avança segons el previst. El tinent d'alcade dels Jocs, Javier Villamayor, ha subratllat que la cita esportiva compta amb la "confiança" plena del Comitè Internacional i amb el suport de les administracions. Una de les principals fites assolides és l'aprovació dels beneficis fiscals per a les empreses patrocinadores.
Segons l'organització, les primeres infraestructures dels Jocs es començaran a construir durant el primer semestre de l'any que ve, amb l'objectiu que estiguin totes enllestides el desembre del 2016.
En el cas d’Altafulla, la inversió es destinarà a la millora dels carrers de Baix a Mar, la zona més afectada quan es desenvolupen al municipi proves esportives d’aquest tipus. Els treballs se centraran, principalment, en el paviment, en les voreres, i en els serveis.
A dia d'avui la borsa de voluntaris dels Jocs compta ja amb més de 2800 voluntaris inscrits, 600 dels quals han participat ja en algunes de les més de 60 accions voluntàries en el darrer any. També hi ha un acord signat amb el Servei d'Ocupació de Catalunya per desenvolupar polítiques d'activació d'ocupació entre totes aquestes persones.

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?