Activitats esportives

08/10/2014

Un nou patrocinador oficial dels jocs mediterranis tarragona 2017 serà el corte inglés.


En un acte celebrat a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Tarragona, l’alcalde de la ciutat i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros; i el director general de El Corte Inglés Catalunya, Josep Miquel Abad, han rubricat l’acord mitjançant la signatura del conveni, que s’emmarca dins el pla de patrocini dels Jocs.
A l’acte també hi han estat presents el director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat; els membres del Comitè Organitzador, Josep Acero, Javier Villamayor i Maribel Rubio; i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.
Aquest pla estima assolir uns 30 milions d’euros en patrocini privat per tal d’organitzar part de la vessant operativa de la competició.
Amb aquesta signatura, Tarragona 2017 compta ja amb la implicació directa de tres empreses de primer nivell. El Corte Inglés s’afegeix doncs als acords de patrocini signats recentment amb Estrella Damm i Repsol.
Cal recordar que el passat mes de desembre van ser aprovats els beneficis fiscals aplicables a Tarragona 2017, pel qual els donants i patrocinadors dels Jocs Mediterranis podran beneficiar-se d’una elevada exempció fiscal de la seva aportació des de l’1 de gener del 2014 fins el 31 de desembre del 2017.
El Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu tres categories principals de patrocini: soci oficial, patrocinador principal i col·laborador. A més, també existeixen altres possibilitats de patrocini en les categories de proveïdor oficial (patrocini en espècies) i patrocini d’instal·lació o naming.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?