Activitats esportives

03/10/2014

L’Ajuntament d’Altafulla lliura els guardons de la iniciativa ‘A peu al cole’ de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


Els alumnes de 3r de l’Escola El Roquissar i els estudiants de 4t A de l’Escola La Portalada han estat els guanyadors de la iniciativa ‘A peu al cole’ en el marc de la quarta edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Altafulla.
La regidora de Participació i Medi Ambient, Montse Castellearnau, i l’alcalde, Fèlix Alonso, han estat els encarregats d’entregar els guardons aquest dijous al matí. La prova es va allargar durant tota la setmana passada, i consistia en aconseguir el major nombre d’alumnes que es traslladessin fins el centre a peu, en patinet, o en bicicleta. Les dues classes vencedores han estat reconegudes amb un diploma acreditatiu, i cadascun dels seus alumnes han estat obsequiats amb un clauer commemoratiu i una polsera fluorescent. També n’han rebut una la resta d’alumnes d’ambdós centres, a banda de caramels.
Com cada any, amb el lliurament d’aquests guardons, l’Ajuntament d’Altafulla posa el punt i final a una nova edició de la campanya. El balanç ha tornat a ser molt positiu, i des del consistori esperen poder-hi tornar a participar en properes ocasions.
Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsell Comarcal del TarragonèsConsorci Administració Oberta de Catalunya

Ajuntament d'Altafulla , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?